Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felülvizsgálatok - tűzvédelem képes leírás - Tűzvédelem.tlap.hu
részletek »

Felülvizsgálatok - tűzvédelem - Tűzvédelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzvedelem.tlap.hu » Felülvizsgálatok - tűzvédelem
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dunamenti Tűzőr Kft

Dunamenti Tűzőr Kft

Beépített tűzvédelmi rendszerek tervezése, tűzveszélyes folyadékok tárolása, habbal oltók (pl. habsugárcső), gázzal oltók (pl. Ingergen oltógáz), Sprinkler és vízködös rendszerek telepítése? A legjobb helyre érkezett, ha színvonalas, tapasztalt, milliárdos nagyságrendű referenciával rendelkező tűzvédelmi fővállalkozót keres. Küszöbértékű veszélyes üzemek esetén is professzionális kivitelezést biztosítunk, szakembereink maximalizmusának köszönhetően. Tűzoltó berendezések és haboltók forgalmazásával is foglalkozunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi kézbe vesszük az épület tűzvédelmi kivitelezését!

Ergonom Munkavédelmi Szolgáltató

Ergonom Munkavédelmi Szolgáltató

Az Ergonom Munkavédelmi Szolgáltató teljes körű tűz-, munka- és környezetvédelmi szolgáltatásokat, valamint foglalkozás egészségügyi segítséget nyújt ügyfelei számára a legmodernebb eszközöket és jogszabályokat alkalmazva. Szakembereink több éves tapasztalattal és hozzáértéssel, valamint precizitással segítenek Önnek. Tekintse meg internetes oldalunkat a részletekért, valamint elérhetőségeinkért! Keressen minket bizalommal, ha szakszerű munka-, tűz- vagy környezetvédelmi felülvizsgálatra van szüksége!

Érintésvédelem, villámvédelem

Érintésvédelem, villámvédelem

Az Erősáramú berendezések felülvizsgálata és a villamos hálózat szigetelésmérése után minősítő irat, amely az MSZ 2364 sz. szabvány [MSZ 1600.sz. szabványsorozat], valamint a 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet előírásai szerint készül. Az EBF az erősáramú berendezések felülvizsgálata menetét és szükségességét és a tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatok végzésének gyakoriságát a 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelettel kiadott Országos Tűzvédelmi Szabályzat határozza meg. A szabványossági felülvizsgálat esedékessége: - az ,,A'' és ,,B'' tűzveszélyességű helyiségben, szabadtéren legalább 3 évenként, - a ,,C'' tűzveszélyességű helyiségben, szabadtéren legalább 6 évenként, - a ,,D'' és ,,E'' tűzveszélyességű helyiségben, szabadtéren legalább 9 évenként tűzvédelmi szempontból felül kell vizsgálni. Szabványossági (beüzemelési, első) felülvizsgálat: A Tűzvédelmi Szabványossági felülvizsgálat után Minősítő irat az MSZ 2364 sz. szabvány valamint a 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet előírásai szerint készül. A felülvizsgálatok szükségességét az MSZ 2364-610 sz. szabvány írja elő. Minden új, vagy beüzemelés előtt álló létesítményben a villamos berendezés átadásához szükség van Szabványossági Minősítő iratra. Erősáramú Berendezések Felülvizsgálata: Ezt a felülvizsgálatot tulajdonképpen az OTSZ (Országos Tűzvédelmi Szabályzat) rendeli el.

Felülvizsgálatok Jávorszky Elektro-Service

Felülvizsgálatok Jávorszky Elektro-Service

Cégünk 32. éve áll az ipar és a lakosság szolgálatában. Szolgáltatásaink: Villa mos munkálatok világítástechnikai kivitelezések. Erősáramú kivitelezések Gyengeáramú kivitelezések Villamos energetikai mérések Álmennyezetek készítése Szakértői tevékenységek hiteles jegyzőkönyvek készítésével:: érintésvédelmi, szabványossági, villámvédelmi felülvizsgálatok robbanás-biztos berendezések ellenőrzése

K-Invent Bt.

K-Invent Bt.

Cégünk (K-Invent Bt.) épületek, intézmények elektromos hálózatának - rendeletekben előírt ill. hatósági engedélyekhez és ellenőrzésekhez szükséges - teljes körű - érintésvédelmi-, tűzvédelmi szabványossági- és villámvédelmi felülvizsgálatával, ellenőrzésével foglalkozik. Eddigi tevékenység jó minőségét gyártó üzemek, oktatási-, kulturális-, egészségügyi intézmények, sportlétesítmények, irodaépületek, lakóépületek, társasházak, logisztikai központok, szállodák-hotelek, és egyéb létesítményekben elvégzett felülvizsgálatokkal tudjuk alátámasztani.

Tűzoltó készülék

Tűzoltó készülék

8.1. Általános szabályok: a) a tevékenységet a karbantartó által fenntartott műhelyben, megfelelően felszerelt mozgó szervizben, vagy a készenlétben tartó által rendelkezésre bocsátott helyiségben is megtörténhet, ha a műhelyfeltételek adottak, b) a tűzoltó készülékeken és hajtóanyag palackokon karbantartásakor az 1. rész I. fejezetének 2.-4. függelékében meghatározott műveleteket kell elvégezni, c) a karbantartó személynek ellenőriznie kell, hogy a tűzoltó készülék minden szempontot figyelembe véve használatra alkalmas, és nem tartozik a 6.2. pontban felsorolt tűzoltó készülékek közé, 8.2. A karbantartó személy az alábbi esetekben a tűzoltó készüléket készenlétben tartásra alkalmatlannak minősíti: a) ha a tűzoltó készülék felépítése veszélyes állapotú, b) ha a tűzoltó készülék alkalmazása esetén veszélyes lehet, c) ha a tűzoltó készülék állapota miatt nem működőképes, d) ha a tűzoltó készülék, vagy a hajtóanyagpalack töltetének vesztesége, nyomásának csökkenése meghaladja a gyártó által megadott értéket, 8.3. Ha a tűzoltó készüléken a hiba a helyszínen nem javítható ki, a karbantartó adatait, a dátumot és a Javításra szorul feliratot tartalmazó címkével kell szembetűnő helyen ellátni és írásban tájékoztatni kell a készenlétben tartót.

Tűzoltó készülék,tűzoltó vízforrás felülvizsgálat

Tűzoltó készülék,tűzoltó vízforrás felülvizsgálat

Szolgáltatásaink: Tűzoltó készülékek, szerelvények forgalmazása és javítása; Tűzoltó készülékek ellenőrzése, hitelesítése és dokumentálása; Tűzoltó készülékek nyilvántartásának elkészítése; Tűzcsapszekrények,tűzcsapo k,sugárcsövek,tűzoltó takarók forgalmazása; Tűzoltó vízforrások időszakos ellenőrzése; Tűzvédő, tűzgátló anyagok és csappantyúk forgalmazása; Tűzvédő festékek fémre, fára.

Villámvédelem

Villámvédelem

Egy elhanyagolt villámhárító nem kevés veszélyt rejteget. Éppen ezért fontos, hogy rendszeresen szakember általi ellenőrzésen menjen keresztül. De ugyanez igaz az összes elektromos kisgépre és szerszámra is, melyek nem megfelelő működés okán akár súlyos baleseteket is okozhatnak. Ha Önnek is vannak régen ellenőrzött elektromos vagy villámvédelmi berendezései, hívjon minket bizalommal! Cégünk villámvédelmi, értintésvédelmi, és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatokat végez Pest megyében, Fejér megyében és Tolna megyében ingyenes kiszállással.

Tuti menü