Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók - tűzvédelem képes leírás - Tűzvédelem.tlap.hu
részletek »

Forgalmazók - tűzvédelem - Tűzvédelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzvedelem.tlap.hu » Forgalmazók - tűzvédelem
Keresés
Találatok száma - 7 db
Akciós tűzoltó készülék webáruház

Akciós tűzoltó készülék webáruház

A tűz elleni védekezés nélkülözhetetlen eszközeit forgalmazó akciós webáruház termékei: poroltó, porral oltó, habbal oltó, CO, széndioxid gázzal oltó tűzoltó készülékek, tűzcsapok, szerelvényeik, szekrényei, tömlők, kapcsok, kulcsok. Szolgáltatás: időszakos kötelező javítások, felülvizsgálatok.

Dunamenti Tűzvédelem

Dunamenti Tűzvédelem

A Dunamenti Tűzvédelem Zrt., mint a cégcsoport legnagyobb, ezáltal meghatározó tagja immár harmadik évtizede áll az építészeti tűzvédelem szolgálatában. Ez idő alatt Magyarország illetve Közép- Kelet-Európa egyik legjelentősebb, egyszersmind átfogó tűzvédelmi szolgáltatást nyújtó cégévé vált. Referenciáink között számos erőmű, vegyimű, acél- és vasmű, logisztikai központ, raktár, szálloda, színház, irodaház, sportcsarnok, bevásárló központ megtalálható.

Kö-jó Tűzvédelmi Zrt

Kö-jó Tűzvédelmi Zrt

A nagykereskedelmi tevékenységet folytató, tűzoltó készülékeket és felszereléseket gyártó társaságunk termékei a széles forgalmazói-viszonteladói hálózaton keresztül jutnak el a végfelhasználókhoz. MSZ EN ISO 9001:2009-es minőségirányítási rendszerben működő cégünk fő alapelve, hogy minőségi, versenyképes árú, a szabványkövetelményeknek megfelelő és az Európai Uniós előírásokat kielégítő egyre bővülő termékskálával, minél magasabb színvonalú kiszolgálással álljon forgalmazó partnerei rendelkezésére. A szervizhálózatnak a szakszerű karbantartáshoz szükséges alkatrészeket és oltóanyagot társaságunk biztosítja. Tűzoltó készülékeink megfelelnek az MSZ EN 3-as szabványkövetelményeknek, az 50 kg-os porral oltó az MSZ EN 1866-nak is, (-BM OKF Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítványok-), melyeket a 9/2001. (IV.5.) GM rendeletnek (PED - 97/23/EG direktíva) megfelelően az Európai közösség forgalmazási követelményeket kielégítően, EU 'megfelelőség jelölésével', CE jelöléssel forgalmazzuk. A tűzoltó készülékek és kiegészítőik (műanyag és fém védőburkolatok, függesztők, tűzoltó készülék takarók) mellett egyéb tűzoltó szerelvények (tűzcsapok, tűzcsaptömlők, sugárcsövek, kapocskulcsok stb.) és termékek (tűzoltó takarók, tűz- és munkavédelmi jelzőtáblák, matricák, felszerelések) folyamatosan bővülő kínálatával állunk vevőpartnereink rendelkezésére.

Lednext.hu: led spot, led izzó, lámpa webáruház

Lednext.hu: led spot, led izzó, lámpa webáruház

Cégünk alapvetően led világítással foglalkozik, de megtalálhatóak termékeink között a kijáratmutató irányfény lámpák is. Ezek állandó üzeműek, három órás áthidalási idővel rendelkeznek és matricázhatóak. Ezen kívül otthoni világításra led spot égőket és hagyományos foglalatú led izzókat, irodai célokra led paneleket, led csöveket ajánlunk webáruházunkban. Termékeinket kis fogyasztás, hosszú élettartam és jó minőség jellemzi.

Schiedel kéményrendszerek

Schiedel kéményrendszerek

A Schiedel márkanév évtizedek óta egyet jelent a hozzáértéssel, legyen szó bármilyen tüzelőberendezés füstgázelvezetéséről. A Schiedel kéményrendszereket új épületeknél és meglévő rendszerek felújításakor egyaránt ajánljuk. A Schiedel kéményrendszerek elősegítik a tüzelőberendezés energiahatékony működését, így Ön költséget takarít meg, lehetővé teszik a környezettudatos életvitelt, a biztonságos működés révén óvják a ház lakóinak életét és értékeit, karaktert és stílust adnak egy épületnek. Minden kémény szeretne egy kicsit Schiedel lenni!

Tábla webáruház

Tábla webáruház

Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is

Valmar munka- és tűzvédelmi webáruház

Valmar munka- és tűzvédelmi webáruház

Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja, hogy cégünk webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kis - és nagyvállalkozók kényelmesebb vásárlása érdekében.

Tuti menü