Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűz- és munkavédelmi cégek képes leírás - Tűzvédelem.tlap.hu
részletek »

Tűz- és munkavédelmi cégek - Tűzvédelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzvedelem.tlap.hu » Tűz- és munkavédelmi cégek
Keresés
Találatok száma - 21 db
Ampervadász Kft.

Ampervadász Kft.

Az erintesvedelem.co.hu tapasztalt érintésvédelmi, biztonságtechnikai több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgoznak. Villámvédelmi, tűzvédelmi és érintésvédelmi felülvizsgálatokat maximális körültekintéssel, jól áttekinthető iratokkal végzik. Mindenki, magánszemély vagy cégek bizalommal fordulhatnak az Ampervadász Kft.-hez. Az erintesvedelem.co.hu oldalon online ajánlatkérés mellett a referencia munkákat is megtekinthetjük. Az Ampervadász Kft. Solymáron a Rozmaring utcában kényelmesen megközelíthető helyen található.

Direct Safety System

Direct Safety System

A Direct Safety System Kft. fő profilja a munkavédelem, de emellett környezetvédelemmel, tűzvédelemmel és környezeti mérésekkel is foglalkozik. Teljes körű munkavédelmi szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, tehát a munkavédelemmel kapcsolatos összes anyagi és szellemi feltételt biztosítani tudjuk számukra. Így segítjük ügyfeleinket, hogy a törvény által előírt összes munkavédelemmel kapcsolatos kötelezettségüknek eleget tudjanak tenni. Főbb munkavédelmi területeink: kockázatértékelés, munkavédelmi szabályzat készítése, oktatás, stb.

Ensaf Bt.

Ensaf Bt.

Betéti társaságunkat 2002-ben alapítottuk. Társaságunk a környezet-, munka-, tűz- és katasztrófavédelmi szakterülettel foglalkozik. Munkatársaink rendelkeznek a szaktevékenység végzésre jogosító felső- és középfokú végzettséggel, képesítéssel, valamint több évtizedes gyakorlati tapasztalattal. Kezdeti célunk az volt, hogy az államigazgatás egyes sajátos szervezeteinek - például a honvédelmi ágazat - munka-, tűz- és környezetvédelmi feladatait próbáljuk meg szakmailag segíteni. A kapcsolataink növekedésével együtt bővült azon gazdasági társaságok köre, melyeknél évek óta folyamatosan ellátjuk a munka-, tűz- és környezetvédelmi szaktevékenységet. Feladatunk, hogy segítsünk Önnek és Cégének eligazodni a környezet-, munka-, tűz- és katasztrófavédelemre vonatkozó és a munkáltatót terhelő jogszabályokban. A környezetvédelemre, munkavédelemre, tűzvédelemre és katasztrófavédelemre vonatkozó jogszabályok egyértelműen rögzítik, hogy a vállalkozásokra, a munkáltatókra és munkavállalóikra milyen terhek hárulnak. Melyek azok a jogok és kötelezettségek melyek teljesülését, illetve teljesítését elvárja mindkettőjüktől. Milyen belső szabályozó rendszert kell kialakítaniuk a biztonságos munkavégzés érdekében. Hogyan előzhetik meg a károkat, illetve a személyi sérüléseket, hatósági kötelezéseket. Tekintse át tájékoztató honlapunkat, és vegye igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat, mellyel

Fire-Moon Kft., Pápa

Fire-Moon Kft., Pápa

A tűz- és munkavédelmi tevékenység területén több évtizedes tapasztalattal és elméleti felkészültséggel rendelkező munkatársainkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatást nyújtunk: szaktanácsadás, oktatás, állapotfelmérés, kockázat elemzés, szabályzatok és szakvélemények készítése, tűzjelző rendszerek tervezése és telepítése, eszközök beszerzése, villámvédelem, képviselet ellátás, rendszeres szemle megtartás. Fő szolgáltatási területünk Közép-Dunántúl, folyamatosan keressük a kapcsolatfelvételt leendő megrendelőinkkel, ügyfeleinkkel.

Főnix Perfekt Kft.

Főnix Perfekt Kft.

Amennyiben a vállalkozásának legalább egy alkalmazottja van, akkor a munkavédelmi kockázatértékelést kötelező elvégeztetnie, még akkor is, ha a vállalkozása veszélyes tevékenységet nem folytat. Munkavédelmi szakembereink elvégzik az ehhez szükséges baleseti és tűzvédelmi felülvizsgálatokat, illetve a munkavédelmi oktatást is megtartják, hiszen minden vállalkozásnak rendelkeznie kell munkavédelmi szakember által elkészített, munkavédelmi- és tűzvédelmi oktatási tematikával és dokumentált oktatással. Ennek elmulasztása komoly bírságot vonhat maga után. Ha Ön sem szeretne emiatt rettegni, kérjen árajánlatot oldalunkon még ma!

Good Safety Kft.

Good Safety Kft.

A Good Safety Kft. munkavédelmi és tűzvédelmi tanácsadást és szolgáltatást vállal, gazdasági társaságok, vállalkozások, intézmények számára, hogy tűzvédelmi és munkavédelmi kötelezettségeiket a jogszabályok előírásainak megfelelően teljesíthessék. Szakmai felkészültségünkkel kívánjuk kiszolgálni megbízóinkat az e területen adódó valamennyi jogszabálynak megfelelve és biztosítjuk az egyedi munkavégzési körülmények között a védettséget a hatósági ellenőrzések alkalmával, valamint a folyamatos, összetett munkavégzés során.

Komplex tűz- és munkavédelem

Komplex tűz- és munkavédelem

Magánszemélyek, vállalkozások tűzvédelmi helyzetének javítása érdekében az alábbi tűzvédelmi szolgáltatások elvégzésével állunk rendelkezésére: Tűzvédelmi szabályzat készítés Az 1996. évi XXXI. ún. tűzvédelmi törvény előírása alapján a gazdálkodó tevékenységet folytató magánszemélyeknek, a jogi személyeknek, a jogi és a magánszemélyek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteinek, ha a munkavégzésben részt vevő családtagokkal együtt ötnél több munkavállalót foglalkoztatnak, vagy ha ötvennél több személy befogadására alkalmas létesítményt működtetnek, illetve fokozottan tűz- és robbanásveszélyes besorolás esetén és kereskedelmi szálláshelyeken tűzvédelmi szabályzatot kell készíteniük.

Liverton Kft. - Munkabiztonság, tűzvédelem

Liverton Kft. - Munkabiztonság, tűzvédelem

Munkabiztonsággal kapcsolatos szolgáltatások, tűzvédelmi szolgáltatások, környezetvédelmi szolgáltatások. Ha megbíz bennünket, átvizsgáljuk cége munkabiztonsági rendszerét. Vállaljuk cége tűzvédelmi rendszerének átvizsgálását és javaslatot teszünk a hiányosságok megszüntetésre és a rendszer továbbfejlesztésére.

Mebiz Szolgáltató Bt.

Mebiz Szolgáltató Bt.

Munkahelyi biztonság, munkavédelem, tűzvédelem és kockázatértékelés - Mebiz Szolgáltató Bt. Cégünk az ország egész területén vállalja munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás megtartását, személyre szabott tűzvédelmi szabályzat elkészítését és kockázatértékelést. Ne várja ölbe tett kézzel a bírságot, előzze meg! Tájékozódjon a szükséges teendőkről még ma.

Hirdetés
Munkabiztonsági szaktevékenység

Munkabiztonsági szaktevékenység

Munkavédelem, munkavédelmi tanácsadás, munkavédelemmel kapcsolatos szaktevékenységi feladatok ellátása vállalkozási szerződés formájában a megbízó területén. A munkáltató kötelezett törvények, és rendeletek által az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtésére, és fenntartására, melynek megvalósításában szakember segítségére van szüksége. A törvény erre is konkrét meghatározással él, foglalkozási ágakhoz (ezen belül veszélyességi osztályba soroláshoz), és alkalmazotti létszámhoz köti a munkavédelmi szakember foglalkoztatási kötelezettségét. A honlapom tájékoztatást tud adni e témában lényegre törően, és röviden, kérem keresse fel, és ott bővebb információval állok rendelkezésére.

Munkaruha webáruház

Munkaruha webáruház

Cégünk fő profilja : - munkavédelmi ruházatok,védőfelszerelések, védőeszközök, tűzvédelmi eszközök gyártása,forgalmazása. - logó(gépi) hímzés, póló nyomtatás - reklám, üzlet és autódekorációk készítése - munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, utánvilágító jelek, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. - tűzvédelmi, szabályzatok kidolgozása. Tűzriadó terv, tűzvédelmi osztálybasorolás, tűzterhelés számítás készítése - kockázatértékelések, munkavédelmi szabályzatok készítése - tűzvédelmi szakvizsgáztatások végrehajtása. - tűzvédelmi érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatok végrehajtása, kivitelezése - tűzoltó készülékek, tűzcsapok,tűzivíz medencék felülvizsgálata, karbantartása. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink, szolgáltatásaink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja, hogy cégünk webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kis - és nagyvállalkozók kényelmesebb kiszolgálása érdekében.

Prevention kft

Prevention kft

Vállalkozások és közintézmények tűzvédelmi, munkavédelmi és/vagy környezetvédelmi feladatainak teljes körű ellátása kedvező áron. Tűzvédelmi, munkavédelmi és/vagy környezetvédelmi szolgáltatás, szakértés.(munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi oktatás, munkavédelmi szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, kockázatértékelés, biztonsági és egészségvédelmi terv készítés, biztonsági és egészségvédelmi koordinátori feladat ellátás, környezetvédelmi termékdíj.

Safe to Safe Kft.

Safe to Safe Kft.

Tűzvédelmi szolgáltatásaink segítenek megelőzni a tüzet. Előzze meg Ön is a tűz kialakulását, terjedését a tűzvédelmi jogszabályok és előírások szerint. Munkavédelmi szaktanácsadást nyújtunk partnereink számára. Segítünk a munkavédlemi szakképesítéssel rendelkező személyek foglalkoztatásában is. Egy éve üzemelő cégünk számos referenciával rendelkezik mind tűzvédelmi mind munkavédelmi területeken. Szakképzett szakembereink készségesen állnak weboldal látogatóink számára is, ahol akár ingyenes szaktanácsadással járulnak hozzá cégek tűz- vagy munkavédelmi felkészültségéhez.

SILEX99 - Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem

SILEX99 - Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem

Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk a munkabiztonság-munkavédelem, a tűzmegelőzés-tűzvédelem, a környezetvédelem, az emelőgép ügyintézés területén. Munkatársaink megfelelő szakképesítéssel, naprakész és gyakorlati ismeretanyaggal rendelkeznek. Több éves tapasztalatot és kellő rutint szereztünk a legkülönfélébb gazdasági ágazatokban (termelés, kereskedelem, szolgáltatás). Szolgáltatásaink rugalmasan alakíthatóak, díjazásunk ár-érték aránya kiemelkedő. Kiterjedt szakmai kapcsolataink révén minden esetben az Ön számára legoptimálisabb megoldásokkal tudunk szolgálni. Munkánkra garanciát vállalunk, és természetesen rendelkezünk szakmai felelősségbiztosítással is.

St. Florian specialista a tűzvédelemben

St. Florian specialista a tűzvédelemben

A St. Florian Zrt. Tűzvédelmi, és munkavédelmi szolgáltatások, termékek. Webáruház. Szakterületeink: Tűzvédelem: tűzvédelmi bejárások, oktatások, szabályzatok készítése, tűzoltó készülékek ellenőrzése, tűzivízforrások ellenőrzése Munkavédelem: munkavédelmi bejárások, oktatások, szabályzatok készítése, munkabalesetek kivizsgálása, kockázatértékelés Környezetvédelem: környezetvédelmi szabályzatkészítés Mérések: érintésvédelmi mérés, villámvédelmi mérés, levegőtisztasági mérés, zajmérés, rezgésmérés, kármentesítés, megvilágítás mérés Szakszerviz: tűzoltó készülékek, tűzcsap szerelvények, tűzjelző rendszerek, füstelvezető rendszerek javítása, karbantartása,

Trendsys Kft.

Trendsys Kft.

Cégünk a TrendSys Vezetési és Rendszerfejlesztési Kft. magas színvonalú, de igen kedvező áru munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatást nyújt partnerei részére. Célunk a jogszabályi követelményeknek való megfelelés biztosítása, a munkabalesetek, tűzesetek megakadályozása, valamint a munkavédelmi bírság és a tűzvédelmi bírság elkerülése.

Tűz- és munkavédelmi oktatás

Tűz- és munkavédelmi oktatás

A munkavédelem kulcsfontosságú minden vállalat életében. A hiányos munkavédelmi szabályzat, az elmaradt oktatás növeli a munkabaleset esélyét. Ugyanez igaz a tűzvédelem területére is. Cégünk a fentiek mellett kockázatértékelés készítésével és vállalatirányítási rendszerek bevezetésével foglalkozik. A munkavédelem és a tűzvédelem területén tapasztalható elmaradásokat azonnal pótolni kell. Nemcsak a bírságok miatt, hanem egy esetleges munkabaleset elkerülésének érdekében is. A lehetséges veszélyekre kiterjedő szabályzat elkészítése és a megfelelő oktatás elengedhetetlen a kockázatok csökkentéséhez. Segítünk Önnek a hiányosságok pótlásában, sőt a kockázatértékelés készítését is ránk bízhatja. Kérheti ajánlatunkat vállaltirányítási rendszerek, többek között ISO 9001 szabvány bevezetésére is.

Tuti menü