Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűzvédelmi cégek képes leírás - Tűzvédelem.tlap.hu
részletek »

Tűzvédelmi cégek - Tűzvédelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzvedelem.tlap.hu » Tűzvédelmi cégek
Keresés
Találatok száma - 14 db
Csolnoki szerelvénygyártó

Csolnoki szerelvénygyártó

A Csz Csolnoki Szerelvénygyártó Kft. a vízzel történő tűzoltáshoz szükséges szerelvények és tűzcsapszekrények legnagyobb hazai gyártója, a tűzvédelem, illetve a tűzvédelmi háttéripar egyik reprezentánsa. A vízzel oltó tűzoltószerelvények széles skáláját a Tűzoltóság Országos Parancsnokságával együttműködve fejlesztette ki. A legkeresettebb termékek a fali tűzcsapok, sugárcsövek, a különböző tömlőkapcsok, csonkkapcsok, áttétkapcsok, kupakkapcsok, tűzcsapkulcsok valamint az állványcsövek, az osztószerelvények, és a szűrőkosarak. A kapcsok és egyéb szerelvények fő elemei megfelelő szilárdságú és nyomásálló alumínium öntvények. A sugárcsövek, tűzcsapok, a háromágú és négyágú osztók és állványcsövek zárására ill. nyitására gömbcsapok szolgálnak, melyek az átáramló folyadék számára a legkisebb ellenállást jelentik. A föld feletti tűzcsapkulcsok és a kapocskulcsok anyaga alumíniumbronz, ezáltal használatuk során nem keletkezhet szikra. A Csolnoki Szerelvénygyártó Kft. kiváló minőségű tűzoltó tömlőket is forgalmaz, csatlakozókkal, vagy anélkül, minden méretben, kedvező áron. A tömlőkkel szemben támasztott különleges igények is teljesíthetők. Ilyen lehet pl. a fokozott igénybevételű kivitel, az olajállóság, a lúgállóság, az ivóvíz vezetésére, a szennyvíz vezetésére kifejlesztett, a piros szín, stb.

Fire Box Kft.

Fire Box Kft.

Szolgáltatásunk keretein belül információt nyújtunk a jelenlegi hatályos jogszabályokról és változásokról. A jogszabály változásokkal kapcsolatos teendőiről. Munkavédelem,tűzvédelem és környezetvédelem területén felmerülő feladatok ellátására terjed ki feladatkörünk. Elkészítjük a feladatokhoz szükséges dokumentumokat, mint pl: kockázatértékelés, érintésvédelem, védőeszköz juttatási rend, orvosi alkalmassági vizsgálatok rendje, tűzriadó terv,vészhelyzeti terv,munkavédelmi és tűzvédelmei oktatási napló stb. Amennyiben felkeltettük érdeklődését keresse fel weboldalunkat, ahol részletesebben tájékoztatást talál.

Flamstop Kft.

Flamstop Kft.

Tűzgátló bevonatok airless esztétikus kivitele, ipari festés, tűzgátló ajtók, hő-és füstelvezető felülvilágító, tűzjelző, sprinkler, gyengeáram, tűzszakasz lezárások, lángmentesítés, szemcseszórás, korrozióvédelmi festés. A Flamstop Kft. egy évtizede áll az építészeti tűzvédelem szolgálatában, folyamatosan bővülő széleskörű referenciákkal rendelkezik, megpróbálja minél teljesebben kielégíteni megrendelők igényeit. Az építőipar meghatározó kivitelezői érdekeltségével és a regionális kivitelezői körökkel nagyon jó kapcsolatot ápol, megrendelőik közt tudhatják a kivitelezők jelentős részét.

Magyar Tűzvédelem

Magyar Tűzvédelem

Tűzvédelmi szolgáltatások professzionálisan. Válasszon minket, és mi biztosítjuk a tűzvédelmi jogszabályokban előírt szaktevékenységek elvégzését gyorsan és megbízhatóan. Kedvezményes árainkkal nem csak időt, hanem pénzt is spórolunk Önnek. Bízza szakértőkre a tűzvédelmet! A Magyar Tűzvédelem azzal a céllal jött létre, hogy ügyfelei számára a legkedvezőbb árak mellett a legmagasabb színvonalú tűzvédelmi szolgáltatásokat nyújtsa. Hisszük, hogy a tűzvédelem az emberi életek biztonságát és az anyagi javak védelmét szolgálja. Mi a Magyar Tűzvédelemnél kimagasló szakmai múlttal rendelkezünk, ugyanakkor mindennapi munkakapcsolatban állunk a tűzvédelmi hatóság szakembereivel. Tudásunk naprakész, mind a tűzvédelmi jogszabályok terén, mind pedig a tűzvédelmi technológiák ismeretében, hogy Önnek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani. A tűzvédelem a jogszabályok betartásán túl mindannyiunk biztonságát szolgálja, ezért filozófiánk része, hogy a precíz szolgáltatást és a felelősségteljes munkát a lehető legkedvezményesebb áron nyújtsuk Önnek!

Multi Alarm Zrt.

Multi Alarm Zrt.

Az országos piacvezető vagyonvédelmi vállalkozás, a Multi Alarm Zrt. egyik meghatározó tevékenységi köre az elektronikus tűzvédelmi rendszerek tervezése, fejlesztése, telepítése, valamint távfelügyelete. A Multi Alarm Zrt. több, mint 20 éves tapasztalattal és megközelítőleg 65 ezer ügyféllel rendelkezik, így ez a két mutató már megfelelő garanciát nyújt arra, hogy az általuk nyújtott tűzvédelmi szolgáltatások is megfelelő színvonalúak. A Multi Alarm Zrt. országos lefedettséggel rendelkezik, valamint Budapest mellett számos nagyvárosban, illetve kisebb településen is rendelkezik irodával és képviselettel, ahol is az érdeklődő ügyfelek személyesen is megismerkedhetnek a társaság által kínált szolgáltatásokkal.

Piroprev XVII. Tűzvédelmi Kft.

Piroprev XVII. Tűzvédelmi Kft.

A Piroprev XVII. Tűzvédelmi Kft. 2003-ban alakult, mint a 2001-ben alapított Pirono Bt. jogutódja. Munkáját folyamatosan bővülő tevékenységi körrel végzi. Cégünk nevében található XVII. a tizenhetedik kerületi székhelyünkre utal. Az elmúlt években cégünk megbízható, pontos és gyors munkájával, korrekt áraival vívta ki helyét a tűzvédelem piacán. Tűzoltó készülékeink nagy választéka és állandó kiváló minősége megalapozta, hogy a 2006. év során több mint 4.000 db. porral, habbal és széndioxiddal oltó tűzoltó készüléket forgalmaztunk országszerte. Ugyancsak tekintélyes forgalmat bonyolítottunk tűzvédelmi felszerelésekből, tömlőkből, kapcsokból, tűzcsap-szekrényekből és tartozékokból valamint tűzoltó takarókból. Szolgáltatásaink palettáján szerepel a kézi és szállítható tűzoltó készülékek teljes vertikuma, beépített tűzoltó rendszerek ellenőrzése és karbantartása, tűzvédelemmel kapcsolatos és egyéb lakatosmunkák elvégzése. Rendelkezésre állunk partnereinknek komplex tűz- és munkavédelmi, tűzmegelőzési feladatok ellátása terén is. Vállaljuk tűzoltó készülékek és tűzoltó vízforrások nyilvántartásának elkészítését, tűzvédelmi osztályba sorolások és kockázat értékelések készítését. Vállaljuk továbbá az éves ismétlődő ill. tűzvédelmi szakvizsga oktatást, tanácsadást, éves kiürítési gyakorlatok megtartását, rendszeres bejárásokat, szemléket is.

Slir Kft.

Slir Kft.

Riasztó szerelés, gyorsan, precízen, tisztán, szakemberekkel. Kollégáinkkal sok éve dolgozunk együtt azon, hogy ügyfeleink részére magas minőségű, hosszútávon működő szolgáltatást építsünk. Ennek megfelelően valamennyi kollégánk, képzett, gyakorlott biztonságtechnikai szakember. Árajánlat készítésünk az egész országban díjmentes ahogy a kiépített rendszer használatának közérthető oktatása is.

Texecom - Riasztórendszerek

Texecom - Riasztórendszerek

Texecom Designed to Perform - Riasztórendszerek, beléptetőrendeszetek, mozgásérzékelők, biztonsági rendszerek A riasztóközpont egy olyan panel, amely tartalmazza a riasztó belső szoftverét, beállításait, bemeneti és kimeneti egységekből áll és a legtöbb kommunikációs modullal van integrálva. A riasztóközpontnak a fontos része a ZÓNA. 1 zónára 1 db érzékelőt lehet rákötni, zónaduplázással 2 db-ot (zónaduplázást nem mindegyik központ tudja). Mi kell még? Az alap riasztóhoz még szükség van kezelőegységre. Ennek segítségével, kód megadásával élesíthetjük és hatástalaníthatjuk a rendszert. Továbbá szükség van tápegységre (ha nem jár a központhoz), és akkumulátorra, amivel a szünetmentességet érhetjük el. Ekkor a riasztóközpont már működik, persze megfelelő programozással. Ám még nem egy rendszer. Szükség van érzékelőre a mozgás, a hang vagy akár ütés érzékelésére. Szükség van hang- és fényjelzőre, hogy ha riasztás történik, akkor jelezzen a környezetnek.

Tűzgátló ajtó karbantartás

Tűzgátló ajtó karbantartás

Tűzgátlás.hu weboldalon számos fontos információ olvasható a tűzgátló eljárásokkal kapcsolatban. A cég kiváló szakembereket foglalkoztat, akik rendszeres szakmai képzéseken vesznek részt. Az állandó képzettségnek köszönhetően kiváló és professzionális munkát végeznek. Amennyiben karbantartásról vagy kivitelezésről van szó, bátran lehet a mesteremberekben bízni. Tűz- és füstgátló ajtók, kapuk karbantartása, javítása és ezek egyedi tervezése is egyaránt kapcsolódik a munkásságukhoz, a hő- és füstelvezető rendszerek mellett. Kedvezményes áron, garanciálisan dolgoznak.

Hirdetés
Tűzjelző, gázérzékelő

Tűzjelző, gázérzékelő

Kollégáinkkal valamennyi épületvillamossági feladatot elvégzünk. Az Ön elképzelései és a terület sajátosságai alapján 20 éves tapasztalatunkkal megtervezzük, kivitelezzük a kívánt rendszert. Miben számíthat ránk? Riasztó, lakásriasztó, villanyszerelés, beléptető rendszer telepítés munkaidő nyilvántartással, biztonsági kamera, telefon hálózat, hangosítás, tűzjelző rendszer, számítógép hálózat (cat5, cat6, ftp, optikai), stb.

Tűzjelzőrendszer tervezés, telepítés

Tűzjelzőrendszer tervezés, telepítés

Cégünk többek közt analóg és IP kamerák, riasztóberendezések, tűzjelző és beléptető rendszerek, automata kapuk és sorompók, valamint hangosító rendszerek tervezésével, telepítésével és karbantartásával foglalkozik 23 éves tapasztalattal. Az általunk telepített rendszerek nem csupán Szekszárd környékén és Tolna megyében, hanem az egész ország területén megtalálhatóak. Ha érdeklik a gyengeáramú hálózatok, az elektronikai rendszerek, technológiai újdonságok, akkor látogasson el weboldalunkra: oktel.hu.

Tűzvédelmi felszerelések

Tűzvédelmi felszerelések

Tűzcsapjavítás: Komplett kivitelezéssel altalaji, föld feletti, fali tűzcsapok, száraz felszálló vezetékek javítását, cseréjét. Beépített oltórendszerek: A beépített tűzjelző és oltóberendezés szerelését, telepítését, felülvizsgálatát, javítását és karbantartását tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezheti. Vízhozammérés: Az épületek, építmények használatba vételi eljárása során a legkedvezőtlenebb fogyasztási időszakban végzett mérésről felvett vízhozam mérési jegyzőkönyvvel igazolja. Tömlő nyomáspróba: A fali tűzcsap-szekrényeket és tartozékait félévenként kell karbantartani, ellenőrizni, évente felülvizsgálni és egyes tartozékokat ötévenként nyomás próbázni. Száraz felszálló vezeték nyomáspróba: Száraz tűzívíz-vezeték rendszert legalább félévenként kell ellenőrizni, karbantartani, felülvizsgálni és ötévenként nyomás próbázni. Tűzívíz medencék karbantartása A víztárolókat félévente kell ellenőrizni, karbantartani, ötévenként felülvizsgálni és egyes elemeket nyomás próbázni. Tűzoltókészülék ellenőrzése: A tűzoltáskor működésképtelen tűzoltó készülékről a hatóság felé bejelentést kell tenni; a tűzoltóság a tudomására jutott esetekről a hatóságot értesíti.

Tűzvédelmi szabályzat készítés

Tűzvédelmi szabályzat készítés

Amit vállalunk: Tűzvédelmi szabályzat készítés és tűzvédelmi vizsgálat. A legátfogóbb, legprecízebb tűzvédelem Budapesten. Teljes körű tűzvédelmi oktatás gyakorlattal egybekötve. Ellenőrizzük az épület biztonságát, a taktikai pontokon a tűzvédelmi berendezések meglétét és minőségét, valamint biztosítjuk tűzvédelmi eszközök pótlását. A tűzvédelem igen fontos manapság. Mind cégeknél, mind iskoláknál figyelembe kell venni a tűz lehetséges veszélyforrásait. Erre kínálunk mi megoldást tűzvédelmi oktatással, tűzvédelem, tűzvédelmi eszközök beszerzésével és elhelyezésével.

Válent tűzvédelem

Válent tűzvédelem

Komplett tűz- és munkavédelmi szolgáltatások. Vállaljuk tűzvédelmi szabályzatok készítését. Képviseljük vállalkozását a hatósági ellenőrzések során. A tűzvédelmi szakvizsgához kötött munkakörök vizsgáztatását elvégezzük. Munkavédelmi oktatásokat tartunk a munkavállalói számára.

Tuti menü